KÁVÉ KÜLÖNLEGESSÉG

A KÁVÉ

A frissen pörkölt kávéból készített kávé ízletesebb. Ez vitán felül áll. De mennyire legyen friss? A lehető legfrissebb. Kevesen tudják, hogy pörkölés után egy többnyire igen rövid stabil periódust követően, kivétel nélkül minden kávé fokozatosan kezdi elveszíteni egyedi aromáit. Erre a problémára a mi megoldásunk pofonegyszerű: a legrövidebb idő alatt juttatjuk el Önhöz a frissen pörkölt kávét!

A MI KÁVÉNK

Mihiszünk abban, hogy a minőségi süteményeink mellé csak minőségi kévé dukál. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a Kávékalmár cégtől vesszük kávénkat, ami a személyes és vendégeink legnagyobb elégedettségének örvend. A rengeteg jó visszajelzés arra ösztönöz bennünket, hogy megtartsuk kínálatunkban ezt a kévét, hogy minél többet élvezhesség az igazi minőséget, elérhető áron.

VIGYE HAZA

Térjen be hozzánk és kóstolja meg kávénkat, amit (igény szerint) házi készítésű tejszínhabbal szolgálunk. Ha tetszett a kávénk, rendelje meg a babszemeket vagy akár a ledarált kávét a Kávékalmártól, hogy otthon is élvezni tudja ezt a ital különlegességet!

Térjen be hozzánk egy finom kávé különlegességre!